Posjetite nas u našem novom salonu na adresi Zagrebačka cesta 126, 10000 Zagreb

-15%

SAMSUNG KLIMA UREĐAJ WINDFREE NORDIC AR12TXCACWKN 3,5KW

Original price was: 1,950.00€.Current price is: 1,657.50€.

 • Učinak hlađenja: 3,5 (0,90 – 4,80) kW
 • Učinak grijanja: 4,0 (0,8 – 7,30) kW
 • Zidna unutarnja i vanjska jedinica
 • Prikladno za prostor: 35m2
 • Energetska klasa: A+++ / A+++
 • Radni medij: R-32
 • Grijanje na -25*C
 • Grijač vanjske jedinice
 • Puni kapacitet na -15*C
 • WiFi uključen u cijenu
 • Tvorničko jamstvo: 3 godine

SAMSUNG KLIMA UREĐAJ WINDFREE NORDIC AR12TXCACWKN 3.5KW

SAMSUNG KLIMA UREĐAJ WINDFREE NORDIC 3.5KW radi kao pročišćivač zraka. Može filtrirati čestice prašine do 0,3 mikrona i sterilizirati mikroorganizme zahvaljujući elektrostatičkom punjaču . Dvije su komponente odgovorne za skupljanje prašine i određenih vrsta bakterija. Dok četka za pražnjenje stvara negativne ione, primjenjuje se negativan naboj, a zagađivači se čvrsto drže za elektrodu uzemljenja zbog elektrostatičke sile kolektora.
Samsung je predstavio prvi klima uređaj s Wind-Free tehnologijom. Nježno i ravnomjerno raspršuje svježi zrak kroz tisuće mikro-rupa, te stvara uvjet  „mirnog zraka". Omogućuje ljudima da udobno žive, rade i opuštaju se, te ne doživljavaju neugodne hladne propuhe. Samsung 2020. godine predstavlja potpuno novi Windfree u moderniziranom dizajnu, koji sadrži nove inteligentne tehnologije za poboljšanu udobnost u zatvorenom prostoru i poboljšanu energetska efikasnost.

Smanjuje potrošnju energije za 77 %* te štedi novac

WindFree™ hlađenje (ušteda energije)
Uštedite novac uz WindFree™ način hlađenja. Prilikom načina rada WindFree™ vanjska jedinica troši minimalnu snagu i troši do 77 % manje struje u usporedbi s načinom rada Brzo hlađenje*. Tako se možete ugodno ohladiti bez brige o računima za struju.

Brzo hlađenje

SAMSUNG KLIMA UREĐAJ WINDFREE NORDIC 3.5KW brzo hladi od kuta do kuta, čineći prostor ugodnim kad god želite. Powerboost s digitalnim pretvaračem TT (Twin Tube) tehnologija drastično skraćuje vrijeme potrebno da kompresor postigne maksimalnu snagu kad počne s radom, pa hladi zrak 43% brže. Njegov napredni dizajn također ima 15% veći ventilator, 18% širi otvor i 31% šire oštrice od klasičnih modeli. To znači da se hladni zrak raspršuje dalje i šire u svaki kut sobe, dosežući i do 15 m2.

Samsung klima uređaj WindFree Nordic 3.5KW AR12TXCACWKN

Samsungov kompresor s digitalnim inverterom Boost tehnologija pomaže uštedi na potrošnji energije. Za razliku od uobičajenih kompresora s fiksnom brzinom, to održava željenu temperaturu bez često isključivanje i uključivanje, što rezultira sa manje fluktuacije. Kao opremljen je jakim neodim magnetima i a prigušivač, djeluje učinkovito i proizvodi manje buke i vibracija od klasičnih modela. Kad se hladi, to optimizira potrošnju energije i na taj način smanjuje potrošnju energije potrošnja do 5%.

AI Auto Comfort

AI Auto Comfort uvodi stanovnike u doživljaj inteligentne kontrole klime. Da bi život bio jednostavniji i što je još korisnije, automatski optimizira raznim modalitetima analizom uvjeta u sobi i upotrebom uzoraka. Na temelju željene temperature i temperature korisnika, vanjska temperatura automatski se prebacuje na najprikladniji način rada, uključujući Windfree i normalno hlađenje, za održavanje optimalnih, ugodnih sobnih uvjeta.

Smart Control (Wi-Fi upravljanje)

Kontrolirajte temperaturu kod kuće, u bilo koje vrijeme i bilo gdje. SmartThings App 1 omogućuje ljudima daljinski upravljati njihovim klima uređajem. Sa samo dodirom gumba korisnici mogu okrenuti klima uređaj, uključiti ili isključiti, odaberite način hlađenja, zakažite rad klima uređaja i nadziranje njegove snage potrošnja. I s Bixby 2.0 Artifial Intelligence (AI) sustav, korisnik može jednostavno reći uređaju što želi, a uređaj izvršava vaše želje. Čak analizira okoliš, te sugerira najbolje postavke za dom.

Inverter Boost

Samsungov kompresor s digitalnim inverterom Boost tehnologija pomaže uštedi na potrošnji energije. Za razliku od uobičajenih kompresora s fiksnom brzinom, to održava željenu temperaturu bez često isključivanje i uključivanje, što rezultira sa manje fluktuacije. Kao opremljen je jakim neodim magnetima i a prigušivač, djeluje učinkovito i proizvodi manje buke i vibracija od klasičnih modela. Kad se hladi, to optimizira potrošnju energije i na taj način smanjuje potrošnju energije potrošnja do 5%.

Osigurajte si bolji san cijelu noć

Wind-Free™ Good Sleep (Dobar san)
Način rada Wind-Free™ Good Sleep stvara idealnu klimu za spavanje bez neugodnog protoka hladnog zraka. Upravljanjem temperaturom uz Wind-Free™ hlađenje možete brže zaspati i udobno spavati u dubokom snu tako da se probudite svježi i odmorni.
Uređaj je opremljen elektrostatičkim filterom PM 1.0
 
Radi kao pročišćivač zraka. Može filtrirati čestice prašine do 0,3 mikrona i sterilizirati mikroorganizme zahvaljujući elektrostatičkom punjaču . Dvije su komponente odgovorne za skupljanje prašine i određenih vrsta bakterija, dok četka za pražnjenje stvara negativne ione, primjenjuje se negativan naboj, a zagađivači se čvrsto drže za elektrodu uzemljenja zbog elektrostatičke sile kolektora.
Easy Filter Plus

Za razliku od konvencionalnih filtera koji mogu biti teški za pristup, Easy Filter Plus nalazi se izvana, na vrh jedinice. To znači da se može lako ukloniti i očistiti, bez potrebe za otvaranjem poklopca. Zahvaljujući gustoj mrežici filtra, vrlo je djelotvoran za hvatanje prašine i stoga je izmjenjivač topline čist i djeluje učinkovito. Posebna prevlaka na filtru pomaže u zaštiti od onečišćenja iz zraka.

Tri-Care filter

Tri-Care filter održava zrak higijenskim i održava izvedbu izmjenjivača topline. Njegova tri sloja uključuju filter velike gustoće koji ekstrahira velike čestice kućne prašine, vlakna i životinjskih dlaka.

Pametan rad sustava

WindFree™ zidne jedinice sa AI Auto Comfort uvode Vas u inteligentan način življenja. Analizira uvjete u prostoriji i obrasce upotrebe te zatim automatski prilagođava temperaturu. Temperaturama je moguće upravljati i na daljinu s pomoću aplikacije SmartThings.

Tehnički opis

Učinak hlađenja: 3,5(0,9-4,8)kW
Prikladno za prostor: 35m2
Energetska klasa hlađenja: A+++
Energetska učinkovitost SEER: 7,2W/W

Učinak grijanja: 2,4(0,8-7,3)kW
Prikladno za prostor: 35m2
Energetska klasa grijanja: A+++
Energetska učinkovitost SCOP: 5,1W/W

Unutarnja jedinica:
Razina buke min/max: 17/40dBA
Dimenzije (V x Š x D): 299 x 889 x 215mm

Vanjska jedinica:
Razina buke: 46dBA
Dimenzije (VxŠxD): 548 x 790 x 285mm
Težina: 32,5 kg

Područje rada: -15/+46C (hlađenje), -30/+24C (grijanje)
Eko plin: R-32
Maksimalna duljina cjevovoda: 15m
Maksimalna visinska razlika: 8m

Energetska naljepnica

Informacijski list

#diversity

Prati nas na instagramu

Dostava

Na području cijele Hrvatske

Sigurnost

Sigurnost kupovine

100% Zadovoljstvo

Klijent nam je uvijek na prvom mjestu

Online podrška

Uvijek smo tu za Vas