Diversity

O nama

Tvrtka Diversity d.o.o. osnovana je 2017.g. u Zagrebu, a u lipnju 2021. otvoren je I naš showroom na adresi Zagrebačka cesta 126. Osnovna djelatnost nam je uvoz I prodaja svih vrsta radijatora, ali osim njih možemo ponuditi kompletan program klimatizacije I dizalica topline svih renomiranih brandova ( MITSUBISHI ELECTRIC,DAIKIN,TOSHIBA,PANASONIC,SAMSUNG,GREE… ) , podno grijanje UPONOR , el.podno grijanje – kablove,mrežice I folije ( DEVI,MAGNUM ) , el.radijatore GLAMOX I NOBO te svu prateću opremu.
Trenutno zastupamo 12 inozemnih tvornica radijatora iz cijele Europe ( TUBES,HOTECH,RADOX,ISAN,ENIX,SUNERZHA,CARISA,MARGAROLI,MG12,HOMWARM…) I u ponudi imamo preko 800 modela kupaonskih,sobnih I design radijatora u svim bojama kao I el.grijača ručnika. Naši proizvodi su od različitih materijala ( aluminij,čelik,kamen,inox,lijevano željezo-gus ) i svi prolaze rigorozne kontole kvalitete kako bi završni proizvod bio besprijekoran,a to potvrđuju I garantni rokovi I do 20 godina.
Ponosni smo što uz razne designe modele možemo ponuditi I radijatore sa led svjetlima, zatim radijatore sa ugrađenim zvučnicima, radijatore sa slikom ili uzorkom po Vašem izboru, a za sve one koji u našem asortimanu nisu pronašli niti jedan radijator koji im se sviđa, nudimo opciju izrade prema Vašem nacrtu I Vašim specifikacijama.
Nakon više od 15 godina iskustva u branši, možemo ponuditi stručne savjete u odabiru prizvoda, tehničku podršku I ugradnju na području cijele Hrvatske.
Surađujemo sa brojnim investitorima,arhitektima,dizajnerima interijera,projektantima I instalaterima, pa ako ste jedan od njih I zainteresirani ste za poslovnu suradnju, slobodno nam se obratite I potrudit ćemo se opravdati Vaša očekivanja.

Diversity

#diversity

Prati nas na instagramu

Dostava

Na području cijele Hrvatske

Sigurnost

Sigurnost kupovine

100% Zadovoljstvo

Klijent nam je uvijek na prvom mjestu

Online podrška

Uvijek smo tu za Vas