Diversity

O nama

Tvrtka Diversity d.o.o. osnovana je 2017.g. u Zagrebu. Osnovna djelatnost u početku su bili samo radijatori,ali danas u našoj ponudi možete pronaći I klima uređaje,dizalice topline,podno grijanje,mramorne ploče I još puno dodatne prateće opreme.

 Bez obzira na proširenje asortimana,radijatori su nam I dalje primarni fokus I u tom segmentu želimo biti najbolji. Trenutno u ponudi imamo preko 500 različitih vrsta radijatora (aluminijski,čelični,inox,lijevano željezo-gus) u svim bojama I direktni smo uvoznici za 7 vrhunskih brandova iz cijele Europe.

Velika većina nas ima isti stav kada je grijanje u pitanju, jedina funkcija radijatora je zagrijavanje prostora I to je to. Baš takav način razmišljanja pokušavamo promijeniti kod naših stranaka I trudimo se ponuditi neka drugačija rješenja . Zašto radijator ne bi bio ukras u prostoru I zamijenio neku sliku jer je sa današnjom tehnologijom proizvodnje vrlo jednostavno staviti bilo koji uzorak na površinu radijatora.

Asortiman koji nudimo je raznovrstan I možete pronaći neke stvarno specifične modele, pa tako nama ne predstavljaju ništa novo radijatori koji izgledaju kao harfa,ogledalo,cvijet,klupa,ljestve,haljina i puno drugih stvari koje niste dosad zamišljali u ovoj funkciji.

Koliko puta ste uređivali razne prostorije sa novim namještajem,tepisima,rasvjetom,bojali zidove I na kraju svega shvatite da vam se stari radijatori uopće ne uklapaju u novi prostor? Standardni I najučestaliji člankasti radijatori su funkcionalni,ali njihov izgled uglavnom ne ide dalje od standarda ( ne isključujemo da se nekome baš takvi modeli najviše sviđaju ) .Pogledajte našu ponudu I pronađite jedan od mnogo modela koje ćete bez problema uklopiti u prostor.

Imate malu prostoriju I za radijator vam ne ostaje puno mjesta,a standardne varijante ne mogu se naći u dimenzijama koje vama odgovaraju ? Dodatni problem je što trebate I određenu snagu da bi uspješno zagrijali prostor? Nama to ne predstavlja nikakav problem jer možemo ponuditi radijatore već od 7 cm visine I čak do 6 metara dužine.

Želite ugraditi novi radijator na mjestu starog,niste u mogućnosti zamijeniti stare cijevi,a njihov razmak ne odgovara niti jednom standardnom modelu? Nema problema,možemo izraditi radijator prema željenim dimenzijama da savršeno odgovara na staru instalaciju.

 

Osim radijatora kod nas možete pronaći I kompletan program klimatizacije,dizalica topline I podnog grijanja. Nakon više od 15 godina iskustva u branši nudimo stručne savjete,tehničku podršku I ugradnju prema potrebi u cijeloj Hrvatskoj. Daikin,Mitsubishi electric,Toshiba,Fujitsu,Panasonic,Hitachi,Samsung ,Gree,TCL,Midea,Hyundai,Uponor,Devi,Mramoterm samo su neki od brandova koje zastupamo.

Surađujemo sa brojnim arhitektima,dizajnerima interijera,projektantima I instalaterima,pa ako ste jedan od njih I željeli bi ostvariti poslovnu suradnju sa nama,slobodno nam se obratite sa punim povjerenjem. Potruditi ćemo se opravdati vaša očekivanja.

 

Vaš Diversity.

#diversity

Prati nas na instagramu

Dostava

Na području cijele Hrvatske

Sigurnost

Sigurnost kupovine

100% Zadovoljstvo

Klijent nam je uvijek na prvom mjestu

Online podrška

Uvijek smo tu za Vas