Posjetite nas u našem novom salonu na adresi Zagrebačka cesta 126, 10000 Zagreb

TERMO – FRT podni ventilokonvektor za grijanje u suhim uvjetima

ISAN Termo – FRC podni ventilokonvektor s lamelnim izmjenjivačem i ventilatorom, namijenjen za grijanje i hlađenje.

Visok učinak grijanja/hlađenja, energetski štedljivi 24 V DC ventilatori , kontinuirana kontrola brzine 0 … 10 V DC ,mogućnost ugradnje pumpe za kondenzat.

ISAN Termo podni konvektori s prisilnom konvekcijom putem ventilatora pružaju visok učinak grijanja/hlađenja. Prikladan su dodatak rashladnim i klima uređajima čiji učinak ne dopire do prozora. Optimalnu kontrolu prisilne konvekcije osiguravaju ventilatori sa kontinuiranom regulacijom brzine i malom potrošnjom energije. Prostori s toplinskim gubicima zimi i velikim toplinskim dobicima ljeti učinkovito se reguliraju iz poda, bez narušavanja estetike prostora s velikopovršinskim ostakljenjem. Grijači su opremljeni Al-Cu lamelarnim izmjenjivačem kroz koji teče medij za grijanje/hlađenje. Ispred izmjenjivača cijelom dužinom postavljeni su tangencijalni ventilatori koji osiguravaju jednoliku pokrivenost izmjenjivača topline i time optimalnu raspodjelu temperature u prostoru. FRC jalovski grijač 135 × 325 isporučuje se za 2-cijevne i 4-cijevne sustave (FRD).

Uz ove konvektore dostupni su i modeli samo za grijanje,modeli bez ventilatora kao i električna varijanta odnih konvektora.

Garantni rok na ovaj proizvod je 5 godina na konvektore i 2 godine na el.dijelove.

ISAN Termo - FRT podni ventilokonvektor s lamelnim izmjenjivačem i ventilatorom, namijenjen za grijanje u suhim uvjetima.

FRT podni ventilokonvektor s prisilnom konvekcijom preko ventilatora daju vrlo dobar toplinski učinak. To se postiže ugrađenim ventilatorima s uzdužnim tangencijalnim rotorima, koji tjeraju zrak u izmjenjivač topline s lamelama. Ventilatori su opremljeni učinkovitim električno komutiranim (EC) motorima koji rade na temelju sigurnog napona od 24 V DC. Motori troše vrlo malo električne energije.

Brzine ventilatora se kontinuirano kontroliraju upravljačkim naponom od 0...10 V DC. Sobni termostat osigurava ispravan rad svih ugrađenih FRT ventilokonvektora, uspoređuje zadanu i stvarnu temperaturu u prostoriji, otvara protok medija za grijanje u izmjenjivaču topline i kontrolira broj okretaja ventilatora prema razlici u temperaturama i zadanoj način rada.
Korištenjem novih tehnologija osigurava se optimalno zagrijavanje interijera, što rezultira uštedom energije, ekonomičnim radom ventilokonvektora, te visokom učinkovitošću i fleksibilnošću grijanja. Ventilokonvektor se napaja samo sigurnim naponom, sve komponente se napajaju istosmjernom strujom od 24 V DC.
Značajan raspon visina i širina ovih podnih ventilokonvektora daje dizajneru mnogo mogućnosti za odabir modela sa potrebnim učinkom za sastav dotičnog poda. Potrebni podaci prikazani su u tehničkim listovima pojedinačnih proizvoda, uključujući akustične parametre ventilokonvektora.

Boje

Boje rešetki za podne konvektore na upit.

#diversity

Prati nas na instagramu

Dostava

Na području cijele Hrvatske

Sigurnost

Sigurnost kupovine

100% Zadovoljstvo

Klijent nam je uvijek na prvom mjestu

Online podrška

Uvijek smo tu za Vas