Posjetite nas u našem novom salonu na adresi Zagrebačka cesta 126, 10000 Zagreb

-15%

MAGNUM Mat 4.5 m² – 675 Watt

Original price was: 159.00€.Current price is: 135.14€.

MAGNUM Mat grijaća mrežica 4.5m2 jedinstven je tip grijača za podno grijanje. Dizajniran je za ugradnju na postojeći pod (estrih) direktno u fleksibilno ljepilo ispod pločica. Debljina mrežice je oko 3 mm. a postoji i deblja varijanta od 4 i 5 mm. Mrežica se postavlja direktno ispod pločica. Na taj način smanjuje se vrijeme zagrijavanja podne površine. što čini ovaj sustav grijanja pogodnim za prostorije koje se ne koriste cijelo vrijeme. uključujući kupaonice. radne sobe. igraonice itd.

Napredni termostat registrira potrebno vrijeme zagrijavanja. tako da dobijete odgovarajuću temperaturu u željeno vrijeme.

MAGNUM Mat grijaće mrežice dostupane su u 22 različite površine. ovisno o debljini u rasponu od 0.75 do 25 m². Grijač je dvožilni – jednostrano spajanje!

Kompletan set

Grijaća mrežica
Fleksibilna cijev za podni senzor
Upute za instalaciju & Check/Inspect kontrolna kartica

Garancija

MAGNUM Mat grijaća mrežica 4.5m2 ima trajnu garanciju koja pokriva elektromehaničke djelovanja mrežice. te dvije godine garancije za termostat i podni senzor.

MAGNUM električno podno grijanje 4.5m2 jedinstven je tip grijača za podno grijanje. Dizajniran je za ugradnju na postojeći pod (estrih) direktno u fleksibilno ljepilo ispod pločica. Debljina mrežice je oko 3 mm. a postoji i deblja varijanta od 4 i 5 mm. Mrežica se postavlja direktno ispod pločica. Na taj način smanjuje se vrijeme zagrijavanja podne površine. što čini ovaj sustav grijanja pogodnim za prostorije koje se ne koriste cijelo vrijeme. uključujući kupaonice. radne sobe. igraonice itd.

Napredni termostat registrira potrebno vrijeme zagrijavanja. tako da dobijete odgovarajuću temperaturu u željeno vrijeme.

MAGNUM Mat grijaće mrežice dostupane su u 22 različite površine. ovisno o debljini u rasponu od 0.75 do 25 m². Grijač je dvožilni - jednostrano spajanje!

Kompletan set

Grijaća mrežica
Fleksibilna cijev za podni senzor
Upute za instalaciju & Check/Inspect kontrolna kartica

Garancija

MAGNUM električno podno grijanje 4.5m2 ima trajnu garanciju koja pokriva elektromehaničke djelovanja mrežice. te dvije godine garancije za termostat i podni senzor.

Tehnički opis

MAGNUM-Mat-teh.podaci(1)

Instalacijski manual

MAGNUMMatManual2014CRO

#diversity

Prati nas na instagramu

Dostava

Na području cijele Hrvatske

Sigurnost

Sigurnost kupovine

100% Zadovoljstvo

Klijent nam je uvijek na prvom mjestu

Online podrška

Uvijek smo tu za Vas