Panasonic dizalice topline

Toplinske pumpe zrak-voda.
Sustavi za grijanje, hlađenje i toplu vodu u domaćinstvu za zelenu budućnost.

Toplinska pumpa pretvara vanjsku toplinsku energiju u unutrašnju toplinu

Uz Aquareu do 80 % potrebne toplinske energije dobiva se iz okolnog zraka. Aquarea prima toplinsku energiju iz okolnog zraka i prenosi je za zagrijavanje vode za vaš dom i potrošnu toplu vodu, a prema potrebi može čak i hladiti vaš dom.

Tri razloga zašto je Aquarea idealno rješenje za vaš dom

1. Širok asortiman prikladan za sve domove

Aquarea je inovativni niskoenergetski sustav izrađen da bi omogućio idealne temperature i toplu vodu u vašem domu, čak i uz iznimno niske vanjske temperature. Iznimno je pouzdan zahvaljujući visokokvalitetnim komponentama, uključujući kompresor, koje je razvio i proizveo Panasonic. Zahvaljujući velikom broju ponuđenih jedinica, Aquarea nudi vrlo širok izbor kako biste pronašli najprikladniji proizvod za svoj dom – bez obzira na veličinu.

2. Toplinska pumpa, 80 % besplatne energije

Temeljena na tehnologiji toplinske pumpe zrak-voda, Aquarea je visokoučinkovita i ekološki prihvatljiva. Prima toplinsku energiju iz okolnog zraka i prenosi je za zagrijavanje vode za vaš dom i toplu vodu za kućanstvo, a prema potrebi može čak i hladiti vaš dom. Na taj se način do 80 % potrebne toplinske energije dobiva iz okolnog zraka, čak i pri iznimno niskim temperaturama.

3. Pomaže vam uštediti novac

Moguće su uštede energije i do 1100 € godišnje u usporedbi s konvencionalnim električnim grijanjem. Iako početno ulaganje može biti veće od drugih tehnologija, tekući troškovi daleko su manji s kratkim razdobljem povrata početnog troška. Uštede su zaista značajne, posebice u usporedbi s kotlovima na ulje i električnim grijačima.

Saznaj više