Bijela boja

Akros

Akros

Njegove suptilne okomite cijevi čine ISAN AKROS visoki radijator prepoznatljivom dizajnerskom dopunom bilo kojeg interijera, a posebno ulaznih hodnika i blagovaonica. Varijacije metalik boja dodatno će naglasiti njegove karakteristike. Jedinica se može nadopuniti praktičnim kukama i tračnicama za vješanje tkanina.

Rok isporuke za ovaj proizvod je 3-5 tjedana.Garancija na proizvod je 5 godina. Prije narudžbe potrebno je odabrati odgovarajući priključak radijatora,dostupne varijante potražite u katalogu.

Video

read more
ALBERO LED

ALBERO LED

ALBERO LED – To je tip električnog panelnog radijatora u kombinaciji sa staklom. Uzorak urezan u staklo, osvijetljen LED diodama i ukrašen čeličnim stablom. Bit će savršena nadopuna svakom dizajnu interijera. Kupac može slobodno odabrati boju staklene ploče i kućišta koristeći široku paletu RAL boja i Radeco paletu boja.

Garantni rok za ovaj proizvod je 5 godina. Rok isporuke je 30-45 dana.

 

read more
Antika Cube

Antika Cube

ISAN Antika Cube visoki radijator je jednostavno elegantno okomito grijaće tijelo, za kupaonicu ili raspodjelu prostora. Također se može koristiti kao grijaći zidni panel ili kao funkcionalan i nenametljiv arhitektonski element interijera. Dizajnerski radijator Antika Cube može se opremiti kromiranom ručkom kako bi mu dodali još jednu funkciju.

Garancija na ovaj proizvod je 5 godina. Prilikom narudžbe potrebno je odrediti željeni priključak,dostupne varijante potražite u katalogu.

Video

read more
Apollo

Apollo

RADOX APOLLO KUPAONSKI RADIJATOR – je praktičan i atraktivan radijator te držač ručnika. Njegovi zaobljeni stupovi koji podupiru kontrastne cijevi s ravnim pločama čine ga ugodnim oku.  Apolon – najljepši od svih božanstava – sa svojim visoko poliranim širokim pločama, dodat će dubinu vašoj sobi i ne treba ga skrivati. Okrugle okomite šipke povećavaju njegovu impozantnu prisutnost u vašoj kuhinji ili kupaonici.

Dostupan u elegantnom kromu i svim RAL bojama te u električnoj varijanti sa grijačem.

Rok isporuke je 30-45 radnih dana.

Garantni rok je 10 godina. Prije narudžbe potrebno je odabrati odgovarajući priključak radijatora,dostupne varijante potražite u katalogu.

read more

Najnoviji komentari

  #diversity

  Prati nas na instagramu

  Dostava

  Na području cijele Hrvatske

  Sigurnost

  Sigurnost kupovine

  100% Zadovoljstvo

  Klijent nam je uvijek na prvom mjestu

  Online podrška

  Uvijek smo tu za Vas