Posjetite nas u našem novom salonu na adresi Zagrebačka cesta 126, 10000 Zagreb

Scaletta

SCALETTA – Grijani držač za ručnike Scaletta nomadski je. kultni. pop objekt koji je. zahvaljujući svom originalnom dizajnu i svestranoj upotrebi. sposoban udovoljiti različitim zahtjevima dizajna.

Dizajn Scalette je daleko od tradicionalnih grijanih držača za ručnike: ljestve su neposredni objekt. koji ne treba objašnjenja da bi se razumio jer je dio svačije mašte. Scaletta je instinktivno zamišljena kao „predmet koji ukrašava i grije“. uz to nudi najveću slobodu pozicioniranja u bilo kojem dijelu prostorije. uglavnom u kupaonici. Štoviše. budući da ne zahtijeva instalaciju. možete ga po potrebi premjestiti u drugu prostoriju u domu. a također ga ponijeti sa sobom kada se selite kući.

Scaletta. koja je električna i plug&play. izrađena je od aluminija u širokom rasponu Tubes boja. a dostupna je u dvije verzije: zidna i samostojeća. a obje dolaze s remenicom koja namata električni kabel. Štoviše. Scaletta se može opremiti s Regman priborom: uređajem za ručnu regulaciju temperature dizajniranom da održava temperaturu površine postavljenu za grijanu držaču ručnika konstantnom. Samostojeća verzija može se opremiti i praktičnom policom za pohranu.

Zatraži besplatnu ponudu

1 + 8 =

#diversity

Prati nas na instagramu

Dostava

Na području cijele Hrvatske

Sigurnost

Sigurnost kupovine

100% Zadovoljstvo

Klijent nam je uvijek na prvom mjestu

Online podrška

Uvijek smo tu za Vas